Deepcentral – Dependent (piesa noua)

Deepcentral – Dependent (piesa noua)

5
623
0
sâmbătă, 10 decembrie 2016
Showbiz

Dupa cateva colaborari de succes, baietii de la Deepcentral revin cu un nou single, o balada de dragoste in limba romana – Dependent.
Este o piesa la care tinem si in care credem foarte mult. Mai devreme sau mai tarziu toti ne lovim de momentul in care ne simtim dependenti de cineva. Este o piesa in care amandoi am pus suflet si ne dorim ca mesajul ei sa ajunga la cati mai multi ascultatori” , spune George Calin.

„Asa cum probabil v-ati dat seama din piesele anterioare, noi combinam stari diferite din viata si le transpunem in melodii: energie cu sensibilitate, suferinta cu optimism, dragoste cu indoiala, dor cu ura. Acum ne-am oprit la o alta stare: dependenta. Si chiar va invit sa reflectati la urmatoarele intrebari: oare dragostea este o dependenta? Daca da, e bine sau nu? Daca da, e mai puternica decat alte dependente? .Daca nu, care e granita dintre dragoste si dependenta fata de o persoana?”, declara Doru Todorut.
Dincolo de latura profunda a piesei, ne bucuram imens de lansarea ei. Asteptam de ceva vreme momentul cel mai potrivit si sunt convins ca va veti regasi in aceasta stare a piesei, atat de puternica si de aparte. Abia astept reactia voastra. Enjoy! ” spune Doru.
Deepcentral au bifat o super colaborare cu Delia la piesa Gura Ta, care a ajuns pana pe prima pozitie in topul difuzarilor de la noi. Apoi, au lansat insa un featuring surprinzator, de data aceasta alaturi de Loredana, pentru Unde esti.

Va place noua lor piesa? Ajung din nou in topuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title