no-cover

Randi a scris o piesă pentru Pitbull

1
741
0
luni, 23 iulie 2018
Eveniment

Randi a cucerit publicul cu hituri precum „Prietena ta”, „Ochii ăia verzi” sau „Până vara viitoare” și toată lumea îl cunoaște în calitate de solist, însă puțini știu că el este și compozitor. De-a lungul carierei sale a compus peste 100 de piese pentru artiști precum Delia, Andreea Bănică, Loredana sau JO, iar acum lucrează la piese pentru Nicole Cherry, Alina Eremia, Andra și Lora.

Cântărețul nu se mulțumește însă cu succesul pe plan local și lucrează la piese pentru artiști internaționali. Recent a compus, alături de Alex Cotoi, o piesă pentru Pitbull, care se numește „Goalie Goalie” și este dedicată Campionatului Mondial de Fotbal.

Piesa a fost lansată în urmă cu câteva săptămâni, fiind ascultată în premieră în deschiderea Cupei Mondiale, din Rusia, de pe 14 iunie. „Goalie Goalie” este o colaborare între Arash, Nyusha, Blanco și cântărețul american, Pitbull, celebru pentru colaborările cu Jennifer Lopez, Chris Brown, Mark Anthony sau Enrique Iglesias.

Totodată, Randi pregătește alături de Marius Moga relansarea proiectului Morandi, cu o piesă inspirată de folclorul rusesc, Kalinka. Piesa aceasta marchează noua direcție muzicală a proiectului Morandi și va fi promovată atât la nivel național, cât și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title