Proconsul – Singur ma ridic (videoclip nou)

Proconsul – Singur ma ridic (videoclip nou)

2
1107
0
vineri, 09 decembrie 2016
Showbiz

Baietii de la Proconsul se intorc cu un nou single, plin de melancolie, despre singuratatea fiecaruia dintre noi si cum trebuie sa ne gasim impulsul de a merge mai departe – Singur ma ridic.
Singur ma ridic” a fost scrisa intr-un moment pe care nu il putem numi de glorie. Viata de artist nu e mereu stralucitoare, ba chiar mai mult, are foarte multe momente in care te gandesti daca intr-adevar esti apreciat si dorit de fanii tai pe care, dupa 17 ani ajungi sa ii simti ca prieteni. Te intrebi daca esti singur, daca trebuie sa te opresti, daca totusi aduci valoare lor, prietenilor tai, prin munca pe care o faci. Cu alte cuvinte, valoarea unui artist este tot atat cat dragostea pe care ti-o arata fanii tai prin consecventa cu care te urmaresc. Am hotarat sa lansam acum acest cantec ca un indemn. Va invitam sa va ganditi: totul este trecator! Azi esti, maine poti sa nu mai fi. Asa ca fa-ti timp! Fii prezent: #ascultaunprieten! Azi! Ziua de maine nu este a ta!”, a spus Dragos Dinca.
Proconsul este o formatie care a devenit cunoscuta in anul 1999 odata cu super hitul „De la rusi”. In anul 2000 lanseaza piesa „Cerul”, care a fost un real succes. Au urmat super hituri precum ” Fata cu tatuaj”, „Mi-ai luat inima”, „Zbor”, „Despre tine”, ” Spune-mi despre noi”, „Aici cu mine” impreuna cu Andra si Stefan Banica” sau „Lumina de Craciun” impreuna cu Connect-R, Raluka si Rucsy ( Blaxy Girls).

Cum vi se pare noul single Proconsul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title