MINODORA : „NU ESTE UȘOR, DAR NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII”

MINODORA : „NU ESTE UȘOR, DAR NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII”

1
244
0
miercuri, 03 februarie 2021
Noutati 2021

Minodora este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și nu doar pentru vocea inconfundabilă, ci și pentru puterea de care dă dovadă. Indiferent de obstacolele pe care viața i le-a pus, artista a reușit să se ridice mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. La fel face și când vine vorba despre problemele de sănătate. Anul 2021 nu a început deloc bine din acest punct de vedere, iar Minodora se confruntă cu o perioadă destul de delicată.

Ca de fiecare dată, artista a ținut să-și anunțe fanii cu ce se confruntă și, totodată, să-i asigure că nimic nu o poate pune la pământ. Din nefericire, faptul că a slăbit considerabil – 40 de kilograme- a avut efecte nedorite pentru sănătatea vedetei. Astfel că, Minodora a fost supusă unei intervenții chirurgicale, la nivelul colonului.

„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe Facebook, după operație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title